Een goede start maken met hardlopen onder professionele begeleiding?

Dat kan! Gedurende 13 trainingsweken krijg je op een ontspannen en gezellige manier looptraining van professionele trainers.
Iedereen kan op eigen niveau meedoen en aan het einde van de cursus loop je in eigen tempo 6 km hard. Naast een goede trainingsopbouw wordt er aandacht besteed aan loopscholing, blessurepreventie, kleding en veiligheid.
Ook voor hardlopers die terug willen komen van een blessure is deze cursus uitermate geschikt.
Loop jij straks ook 6 km mee tijdens de Engelenrun op 10 juni 2019?

Meld je dan nu aan:
Voor slechts € 70,- ontvang je naast 13 trainingen ook een trainingsschema, veiligheidshesje, gratis deelname aan de Engelenrun en een lidmaatschap tot 1 juli 2019 van hardloopclub Engelen inclusief het lidmaatschap van Atletiek Unie.

Start van de cursus: Woensdag 13 maart 2019
Verzamelpunt loopcursus: Parkeerterrein Politiebureau Vutter. Hoek Beverspijken/Haverleij
Trainingsavonden: woensdagavond van 19:30 tot ±. 20:45 uur
Informatieavond: Dinsdagavond 26 februari 2019 van 19:30 tot 21:00 uur
Locatie informatieavond: Burggolf Haverleij te Engelen, zaal boven

Het inschrijfformulier (en de bijbehorende vragenlijst) kun je opvragen via onderstaande contactgegevens of door te klikken op Hardloopclub Beginnerscursus 2019 najaar inschrijfformulier. Je aanmelding is compleet als wij het inschrijfformulier met machtiging voor de betaling hebben ontvangen (restitutie is na inschrijving niet mogelijk). Inschrijven kan tot 6 maart 2019, maar let op: het maximum aantal deelnemers bedraagt 20 en de snelste inschrijvers hebben voorrang!
E-mail: activiteiten@hardloopclubengelen.nl

Je aanmelding is compleet als wij het inschrijfformulier en het machtigingsformulier hebben ontvangen.
Het lidmaatschap van de beginnerscursus loopt tot 1 juli 2019. Het loopt daarna automatisch door en kan per maand worden opgezegd.

Je traint op eigen risico. Hardloopclub Engelen kan geen verantwoording nemen voor de risico’s welke sporten in het algemeen met zich meebrengen.

Restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk.