Franciene Ramakers

Franciene is enthousiast hardloopster en weet anderen op een prettige manier te motiveren om van de bank te komen. Ze verzorgt (o.a) op zaterdagochtend de hardlooptraining van 9.00 tot 10.30!
Haar interesse in  het lopen heeft haar gemotiveerd om zich verder te verdiepen in het trainersvak als LT3 looptrainer bij de KNAU

 

Erik Broeken

Erik is een typisch voorbeeld van een doorzetter. Al meer dan 20 jaar loopervaring en onderdeel van onze club, in diverse functies. Erik is trainer op de maandag- of woensdagavond. Vanwege zijn ervaring kan Erik iedere loper bijbrengen hoe fijn en mooi het is om te lopen. Erik verzorgt ook de jaarlijkse ‘bosloop’.

Jan Opfergelt

Jan is al jarenlang trainer en loper van de club. In 2016 heeft hij na jaren er tegen aan hikken, met succes zijn eerste Marathon gelopen en daar is het niet bij gebleven. Jan traint regelmatig op maandag en op woensdag.

Ruud Ramakers

Ruud geeft al meer dan 15 jaar wekelijks training aan de meer gevorderde snelle lopers op de vrijdagavond. Daarnaast valt Ruud met regelmaat in op de maandag- en woensdagavond.
Ruud heeft diverse marathons achter zijn naam en is ook een ervaren trailloper.

 

Roy Sluijmers

Jarenlange ervaring als hardloper. Diverse marathons gelopen. 4 keer de alpe d’huez op. Kortom Roy is een zeer ervaren loper en is al diverse jaren trainer voor onze hardloopclub.

Rolph Grasmeijer

Rolph is al jarenlang trainer van onze club. Hij is een van de snelste lopers en heeft marathon van Rotterdam gelopen en onlangs nog een 30 km trail in Zweden. Kortom Rolph brengt veel loopervaring mee en verwerkt deze in de training.