Franciene Ramakers

Franciene is enthousiast hardloopster en weet anderen op een prettige manier te motiveren om van de bank te komen. Ze verzorgt (o.a) op vrijdagochtend de hardlooptraining van 9.00 tot 10.30!
Haar interesse in  het lopen heeft haar gemotiveerd om zich verder te verdiepen in het trainersvak als LT3 looptrainer bij de KNAU

 

Erik Broeken

Erik is een typisch voorbeeld van een doorzetter. Al meer dan 20 jaar loopervaring en onderdeel van onze club. In diverse functies. De laatste jaren is treedt hij als trainer op. Erik heeft niet de bouw van een typische loper maar kan vanwege zijn ervaring iedere loper bijbrengen hoe fijn en mooi het is om te lopen.

Jan Opfergelt

Jan is al jarenlang trainer en loper van de club. In 2016 heeft hij na jaren er tegen aan hikken, met succes zijn eerste Marathon gelopen en daar is het niet bij gebleven. Jan traint regelmatig op maandag en op woensdag.

Ruud Ramakers

Ruud is al meer dan 10 jaar looptrainer bij de club. Traint voornamelijk de vrijdag groep. Daarnaast begeleidt hij ook regelmatig beginners via start to run projecten. Ruud heeft diverse marathons achter zijn naam en is ook een ervaren trailloper. Daarnaast heeft hij diverse malen mee gedaan aan Alpeduzes.

 

Judith van Gool

Trainster Judith heeft diverse marathons en trails achter haar naam staan. Haar ervaring, enthousiasme en inlevingsvermogen zet ze in om zowel ervaren als beginnende lopers te activeren, motiveren en te enthousiasmeren. Haar interesse in sport en met name het lopen heeft haar gemotiveerd om zich verder te verdiepen in het trainersvak als LT3 looptrainer bij de KNAU. Judith geeft regelmatig training op maandag en woensdag.

Roy Sluijmers

Jarenlange ervaring als hardloper. Diverse marathons gelopen. 4 keer de alpe d’huez op. Kortom Roy is een zeer ervaren loper en is al diverse jaren trainer voor onze hardloopclub.

Rolph Grasmeijer

Rolph is al jarenlang trainer van onze club. Hij is een van de snelste lopers en heeft marathon van Rotterdam gelopen en onlangs nog een 30 km trail in Zweden. Kortom Rolph brengt veel loopervaring mee en verwerkt deze in de training.