Wij komen in actie tegen kanker…

om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.

Helaas krijgen steeds vaker collega’s en/of hun dierbare(n) te maken met de verschrikkelijke ziekte kanker. Dit heeft een enorme invloed op het leven van de betrokkene maar ook op de collega’s die meeleven.

Team Malmberg/ICE

Om de getroffen collega’s een hart onder de riem te steken én om zoveel mogelijk geld op te halen voor initiatiefnemer Fight Cancer is het idee ontstaan om samen met 4 collega’s deel te nemen aan het evenement Swim to Fight Cancer.

Ons doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig. Daarom willen we u vragen om ons te sponsoren en daarmee Fight Cancer te helpen met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.

Swim to Fight Cancer route

Swim to Fight Cancer ‘s-Hertogenbosch is op zondag 15 september en vindt plaats rondom de gerestaureerde vestingwerken, om precies te zijn in de Singelgracht en de Dommel. Het parcours is ongeveer 2 kilometer lang, waarbij een klein stukje ‘gekluund’ moet worden op het Vughtereiland.

Wat is Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is in 2014 ontstaan door een aantal enthousiaste en gedreven mensen met een leuk idee: zwemmen in een stad, in de grachten, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Een mooi en rebels initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd wordt. Het is mooi en ontroerend om te zien hoeveel mensen ieder jaar meezwemmen, allen met een persoonlijke motivatie om het water in te springen. Inmiddels is door Swim to Fight Cancer een enorme bijdrage geleverd aan kankeronderzoek van talentvolle onderzoekers die zich elke dag hard maken voor een doorbraak!

Ga voor meer informatie en donaties naar:
Teampagina Malmberg-ICE
Facebookpagina Team Malmberg-ICE

Bedankt voor jullie donaties!

Samen maken we een vuist tegen kanker!

Ingezonden stuk van clublid Peter de Coster