Een goede start maken met hardlopen onder professionele begeleiding?

Dat kan! Gedurende 11 trainingsweken krijg je op een ontspannen en gezellige manier looptraining van professionele trainers. De trainingsweken bestaan uit 1 training per week (’s avonds) door één van onze trainers en één of twee trainingen per week individueel. Na 11 weken ben je klaar om deel te nemen aan de Lichtjesloop (5 km).

Iedereen kan op eigen niveau meedoen en aan het einde van de cursus loop je in eigen tempo 5 km hard. Naast een goede trainingsopbouw wordt er aandacht besteed aan loopscholing, blessurepreventie, kleding en veiligheid. Ook voor hardlopers die terug willen komen van een blessure is deze cursus uitermate geschikt.

Startdatum is maandag 3 oktober, van 19.30 – 20.45 uur.

Wil je ook meedoen aan deze unieke, bijzondere Lichtjesloop op 14 december 2022? Meld je dan snel aan door een email te sturen naar: de ledenadministratie  
Je ontvangt dan het inschrijfformulier, en een uitnodiging voor de informatie avond.

Voor slechts € 70,- ontvang je naast 11 trainingen ook een trainingsschema, veiligheidshesje, gratis deelname aan de Lichtjesloop op 14 december 2022 en een lidmaatschap tot 31 december 2023 van hardloopclub Engelen inclusief het lidmaatschap van de Atletiek Unie.

Meld je snel aan via deze link.