Hardloopclub Engelen start in maart 2018 weer een Beginnerscursus

Altijd al willen weten of hardlopen bij jou past? Zoek je een leuke groep om je goede voornemens waar te maken? Een goede start maken met hardlopen onder professionele begeleiding?  Starten met hardlopen kan bij onze club! Gedurende 13 (of 14) trainingsweken krijg je op een ontspannen en gezellige manier looptraining van professionele trainers. Iedereen kan op eigen niveau meedoen en kan aan het einde van de cursus in eigen tempo 6 km hardlopen.
Naast een goede trainingsopbouw wordt er aandacht besteed aan loopscholing, blessure preventie, kleding en veiligheid. Ook voor hardlopers die terug willen komen van een blessure is deze cursus uitermate geschikt. Succes!! Wil je je inschrijven? verstuur dan je inschrijfformulier. Loop jij straks ook 6 km mee tijdens de Engelenrun 2018 op 10 juni?

Voor slechts € 60,-  ontvang je naast 13 trainingen ook een trainingsschema, veiligheidshesje, gratis deelname aan de Engelenrun en een aspirant lidmaatschap tot 1 oktober 2017

Start van de cursus:                  Woensdag 7 maart 2018
Verzamelpunt loopcursus:     Zoen- en zoefplein vóór het Engelerhart, Engelerpark 2-10 te Engelen
Trainingsavonden:                    Woensdagavond van 19:30 tot max. 20:45 uur
Informatieavond:                      Woensdagavond 28 februari 2018, van 19:30 tot 21:00 uur
Locatie informatieavond:       Engelenburcht, Heuvel 18 te Engelen

Het inschrijfformulier kun je opvragen via onderstaande contactgegevens of hier aanklikken:
Hardloopclub Beginnerscursus 2018 voorjaar inschrijfformulier.
Je aanmelding is compleet als wij het inschrijfformulier hebben ontvangen.
Inschrijven kan tot 1 maart 2017, maar let op: het maximum aantal deelnemers bedraagt 20 en de snelste inschrijvers hebben voorrang!

E-mail:     ledenadministratie@hardloopclubengelen.nl
Post:           Sint Lambertusstraat 23A, Engelen

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie over Hardloopclub Engelen op Facebook of www.hardloopclubengelen.nl

 

Hardloopclub Engelen is een groep enthousiaste loopliefhebbers en trimmers. De club is in 1992 begonnen en uitgegroeid tot een officiële vereniging. Sinds april 1994 is de club aangesloten bij de Atletiekunie. Behalve de sportieve prestatie, die iedereen voor zichzelf bepaalt, is de sfeer bij ons erg belangrijk. Kortom: ontspannende inspanning.