Dit jaar organiseert HardloopClub Engelen wederom de alom bekende ‘Lichtjesloop’ en wel op woensdag 11 december. De lichtjesloop is een hardloopwedstrijd van 5 km die door de deelnemers zelf verlicht wordt. Deze keer is er op de Golfbaan te Engelen een uniek parcours uitgezet. Uiteraard is deze verlicht maar het is ook belangrijk dat jezelf voor goede verlichting zorgt. Zo is het dragen van een ‘mijnlampje’ verplicht. Daarnaast dagen we je uit zo leuk mogelijk verlicht de route af te leggen. De best verlichte dame of heer ontvangt ook nog eens een mooie prijs. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet!

Locatie, kosten en deelname
We verzamelen op 11 december om 19.30 uur in het restaurant van Burggolf Haverleij, Leunweg 40 te Engelen. Na de warming-up starten we om 19.45 uur met de run. Om 20.30 uur wanneer iedereen weer binnen is, drinken we gezellig een drankje met elkaar en vindt de prijsuitreiking plaats van de snelste tijd én van de leukste verlichte man of vrouw.

Kortom, een mooie uitdaging waarin je al je eigen creativiteit kunt laten zien. Aanmelden is heel eenvoudig: stuur een mailtje naar de activiteitencommissie. Voor deelname aan deze unieke sportieve lichtjesloop betaal je € 5,- contant op de avond van de loop. Dit is inclusief één consumptie.