Einde-van-de-zomer-estafette-run

images 4

Beste hardloper,

Ondanks het fantastisch mooie zomerweer van de afgelopen dagen, worden de dagen alweer merkbaar korter en komt de zomer dit jaar weer tot een einde. Daarom nodigen we jullie uit voor de einde-van-de-zomer-estafette-run training op woensdag 28 september om 19:30 vanaf het Zoen en Zoef plein (parkeerplaats FC-Engelen). Let op: vanaf deze week zullen ook weer de trainingen starten vanaf het Zoen en Zoef plein.

De estafette-run training zal tijdens de reguliere woensdag-training plaatsvinden en is geschikt voor iedere (beginnende en gevorderde) loper. In gemengde groepjes zullen we een estafette organiseren, waarbij snelheid niet het belangrijkste is, maar vooral de gezamenlijke prestatie. Laat je maar verrassen!

Na de estafette-run training (20:30) kunnen we nog nagenieten van de zomer onder het genot van een drankje in de kantine van FC Engelen. Daar kunnen we nog gezellig vakantieverhalen ophalen en nieuwe doelen bepalen voor het najaarseizoen. Iedereen is welkom (ook introducees) en we hopen op een hoge opkomst. Deelname is gratis.

 

Tot woensdag 28 september 19:30 op het Zoen en Zoef plein.

 

Leuk als jij er ook bij bent!

Namens de Activiteiten-Cie,

Wilfred, Maurice, Hans & Linda