Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen, is het noodzakelijk dat onze vereniging bepaalde maatregelen neemt. Dit heeft consequenties voor de te geven trainingen en de invulling van de training.

Gezien de groepsgrootte kunnen we op maandag en op woensdag geen training geven. We hopen dat jullie elkaar onderling stimuleren om in groepjes van 4 te gaan lopen. Als jullie zelfstandig lopen is dat onder eigen verantwoordelijkheid. In de (algemene) groepapp worden per week de trainingen beschikbaar gesteld. Hou deze groepsapp goed in de gaten. Ook eventuele verdere aanpassingen of wijzigingen worden in deze app doorgegeven.

Voor de vrijdag- en zaterdagtraining willen we kijken of we met groepjes van 4 kunnen lopen, die vanaf gescheiden locaties starten. Meer informatie hierover zal in de appgroep van vrijdag en zaterdag worden verstrekt.

De trainers doen er alles aan om de beginners op te leiden en gemotiveerd te houden. De beginnersgroep wordt gesplitst in kleinere groepjes en over verschillende dagen. Verdere communicatie gebeurd in de appgroep. Hiervoor zal met de beginners over gecommuniceerd worden. Vermoedelijk zullen op een aantal dagen groepjes van 3 door een trainer worden begeleid.

Mochten jullie vragen hebben, neem even contact op met een van de trainers.Veel succes de komende tijd en train ze. We laten ons door het coronavirus niet van onze geliefde sport afhouden.

De trainers en bestuur

Laatste update: 14-10-2020