Op 12 maart jl. heeft de Nederlandse regering additionele maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In navolging van deze maatregelen en adviezen heeft NOC*NSF voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Uiteraard volgen ook wij bovenstaande richtlijnen van het RIVM en adviezen vanuit NOC*NSF op. Dat betekent dat alle clubbijeenkomsten, trainingen en vergaderingen NIET doorgaan tot en met 31 maart. Ook de informatieavond voor de beginnersgroep van dinsdag 17 maart komt hiermee te vervallen.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, zodra er weer gestart kan worden met de trainingen, worden jullie uiteraard geïnformeerd.

Bestuur Hardloop Engelen